BEMUTATKOZÁS

Bakonyiné Tóth Erika

Bakonyiné Tóth Erika vagyok. Matematika- rajz szakos tanárként végeztem. 2000-ben baráti ösztönzésre pályát módosítottam, és azóta lakberendezőként segítek a belső terek komplex kialakításában. Munkám során mindkét tanári szakom tudásanyagát kamatoztathatom: az ábrázoló-geometria téralkotása és a képalkotás-komponálás teljesedik ki az általam létrehozott terekben.

Bármilyen stílusban szívesen dolgozom. Szeretem keverni a stílusokat, hiszen a stílustisztasággal szemben az egyediség életszerűvé teszi a teret. Egy - egy különleges darab enteriőrbe való elhelyezésével finom kontrasztokat lehet elérni. Fontos számomra, hogy legyen a berendezésben valami sajátos, újszerű. Olyan, amit kreativitásommal pluszként tudok a tervhez adni. Ez megmutatkozhat az egyedileg tervezett bútoroktól, függönyöktől kezdve a legapróbb részletek kidolgozásáig.

Sokféle teret rendeztem már be különböző stílusban a moderntől a klasszikusig, ahol jól működő, áttekinthető terek kialakítása volt a feladatom az adott életmódnak, ízlésvilágnak, igényeknek megfelelően, formák, színek és anyagok összhangjának megteremtésével. Magánlakások mellett szállodák, gyógyszertárak, takarékszövetkezetek, irodák kialakításában is részt vettem.

Minden egyes megbízás igazi kihívás, ahol az adott térből, lehetőségekből a legtöbbet kell kihoznom, úgy, hogy az a megrendelő ízlését tükrözve meleg, barátságos otthonként ölelje át a belépőt.